Місто

Житомирський ФК «Полісся» планує вийти в Першу лігу та відкрити магазин атрибутики на центральному стадіоні

7 February 2018, 15:48

План ФК «Полісся» на 2018 рік: вийти у Першу лігу та відкрити магазин атрибутики на центральному стадіоні.

Про це на засіданні виконавчого комітету 7 лютого розповів директор клубу Віталій Лясковський. За його словами, заробляти планують з продажу білетів, клубних карток та продажу брендованої продукції.

«Комунальне підприємство планує отримати доходи у розмірі 5 млн грн. Чистий дохід від реалізації продукції 300 тис. грн - білети, клубні картки, популяризація бренду та реклами. Фінансова підтримка з обласного бюджету на розвиток футболу 1,7 млн грн. Витратна частина комунального підприємства в 2018 році складає 5 млн грн. Найбільшу вагу в структурі видатків займає оплата праці виробничого та адміністративного персоналу та соціальні відрахування. У нас 20-22 футболіста, заробітна плата у них відповідно до контракту, а так взагалі 5 400 грн. Плани на 2018 рік: ми ставимо завдання посісти четверте місце. Після виходу з аматорів, якщо ми займемо 4 місце, то це буде на мій погляд великий плюс. А на сезон 2018 - 2019 плануємо вийти у Першу лігу. Зараз виготовляється брендбук. Змінюються кольори клубу і після реконструкції стадіону, на центральному стадіоні буде магазин, там де буде ця продукція», - розповідає директор КП «ФК Полісся» Віталій Лясковський.

Як повідомляв Житомир.info, на зарплату гравців житомирського футбольного клубу «Полісся» в цьому році планують витратити майже 2 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Лясковський Полісся футбол виконком  
Матеріали по темі