Влада

Житомирська облрада вирішила з гендерного ресурсного центру зробити волейбольний клуб «Полісся»

8 February 2018, 15:02

Обласна рада хоче змінити назву Житомирського обласного гендерного ресурсного центру, зробивши з нього комунальний заклад «Волейбольний клуб «Полісся».

Відповідний проект рішення сесії оприлюднений на сайті облради 7 лютого.

«Змінити назву Житомирського обласного гендерного ресурсного центру Житомирської обласної ради на комунальний заклад «Волейбольний клуб «Полісся» Житомирської обласної ради. Внести зміни та затвердити Положення про комунальний заклад «Волейбольний клуб «Полісся» Житомирської обласної ради у новій редакції (додається). Керівнику комунального закладу «Волейбольний клуб «Полісся» Житомирської обласної ради забезпечити здійснення державної реєстрації Положення у новій редакції, про що повідомити обласну раду в місячний термін. Рішення обласної ради від 21.12.2017 № 925 «Про припинення Житомирського обласного гендерного ресурсного центру Житомирської обласної ради шляхом ліквідації» визнати таким, що втратило чинність», - зазначається у проекті.

Цього ж дня опублікований проект рішення про виведення обласного гендерного ресурсного центру з ліквідаційної процедури.

Нагадаємо, 15 грудня минулого року в прес-центрі обласної ради представили жіночу волейбольну команду «Полісся». З серпня 2016 року обласну федерацію волейболу очолює нинішній голова облради Володимир Ширма.

Як повідомляв Житомир.info, в грудні минулого року обласна рада вирішила ліквідувати Житомирський обласний гендерний ресурсний центр, який діяв з 2006 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада волейбол  
Матеріали по темі