Події

​У Житомирі «швидка допомога» застрягла на засніженій вулиці

11 February 2018, 16:29

10 лютого житомирські рятувальники визволяли із замету автомобіль швидкої допомоги, який не міг виїхати із засніженої вулички.

Про це 11 лютого повідомила прес-служба УДСНС в Житомирській області.

«У Житомирі рятувальники аварійно-рятувального загону спеціального призначення управління ДСНС в області вилучили зі снігового замету автомобіль швидкої допомоги, який не міг виїхати з вулички на головну дорогу», - інформує прес-служба.

Того ж дня рятувальники двічі буксирували вантажівки у селі Вчорайше Ружинського району Житомирської області: машини не могли виїхати нагору по засніженій дорозі.

«10 лютого о 18:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у с. Вчорайше Ружинського району вантажний автомобіль перекрив рух транспорту на проїжджій частині. На місці події з’ясувалося, що вантажівка намагалася виїхати вверх по похилій дорозі. Але через погодні умови її занесло, і автівка перекрила рух іншим транспортним засобам. За допомогою троса рятувальники розвернули вантажівку й допомогли продовжити рух. Аналогічну допомогу ружинські фахівці ДСНС надали на тому ж місці в с. Вчорайше о 00:20», - інформують рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, місяць тому також спостерігалося ускладнення погоди: 19 грудня 2017 рятувальники Житомирської області витягнули із заметів 39 машин, серед яких дві «швидкі».

Буксирування вантажівки в селі Вчорайше. Фото рятувальників:

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УДСНС сніг траса ожеледь швидка допомога  
Матеріали по темі