Політика

За січень четверо нардепів-мажоритарників від Житомирської області отримали по 20 тис. грн компенсації за житло

12 February 2018, 11:34

За січень поточного року четверо з шести народних депутатів, обраних по мажоритарних округах Житомирської області отримали з державного бюджету кошти для компенсації вартості оренди житла або найму готельного номера.

Список нардепів, які отримували компенсацію за перший місяць нового року, опублікований на сайті Верховної Ради.

По 20 тис. 150 грн за січень отримали 174 народних депутатів, серед яких: Володимир Арешонков (фракція Блоку Петра Порошенка, обраний по Коростеньскому округу), Павло Дзюблик (фракція Народного фронту, обраний по Малинському округу), Олександр Ревега (фракція Блоку Петра Порошенка, обраний по Бердичівському округу), Борислав Розенблат (позафракційний, обраний від м.Житомира).

В декларації Арешонкова за 2016 рік зазначено, що він з 26 листопада 2014 року орендує готельний номер площею 15 кв.м у ДП «Готельний комплекс «Київ» Управління справами Апарату Верховної Ради України. Павло Дзюблик в декларації зазначив, що з 1 вересня 2016 року він орендує у Войтенка Тимофія Володимировича квартиру у Києві загальною площею 87,3 кв.м.

Нардеп Ревега з 1 лютого 2015 року орендує у Києві квартиру в 79,08 кв.м, власницею якої є Шидер Марія Іванівна. В декларації житомирського нардепа Борислава Розенблата за 2016 рік відсутня інформація про нерухомість у Києві та отримання компенсації від Верховної Ради за оренду житла.

Крім того, у січні 2018 року нардеп Олександр Ревага один раз викликав службовий черговий автомобіль Верховної Ради, тривалість поїздки була 2:05 год. Взагалі за місяць службовими автомобілями Ради користувалися 122 народні обранці.

Нагадаємо, у власності Олександра Ревега є три легкові автомобілі, три вантажівки та дев’ять автобусів.

Як повідомляв Житомир.info, четверо з шести депутатів-мажоритарників від Житомирської області за 2017 рік отримали по 191 тисячі гривень з державного бюджету для компенсації вартості оренди житла або найму готельного номера.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: нардеп ВР житло компенсація Арешонков Дзюблик Ревега Розенблат  
Матеріали по темі