Події

За добу житомирські рятувальники витягнули з провалля вантажівку, а з кюветів мікроавтобус та Daewoo

12 February 2018, 15:43

За минулу добу бійці ДСНС 3 рази залучалися до проведення робіт по буксируванню транспортних засобів на автошляхах Житомирської області.

Про це інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

« 11 лютого о 16:16 до служби порятунку «101» м. Житомир надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць вантажний автомобіль MAN потрапив переднім колесом у дорожнє провалля. За допомогою тросу та пожежного автомобіля бійці ДСНС відбуксирували вантажівку на проїжджу частину дороги. Вже далі він зміг продовжити рух самостійно. О 18:35 рятувальники залучалися до надання допомоги водієві мікроавтобуса Volkswagen Crafter, який потрапив у кювет внаслідок ДТП. Пригода трапилася поблизу с. Білокам’янка Овруцького району. З’єднавши тросом мікроавтобус та автомобіль рятувальників бійці ДСНС витягнули іномарку на проїжджу частину дороги», - йдеться у повідомленні.

Також, за інформацією рятувальників, ввечері о 20:40 бійці ДСНС м. Баранівка надали допомогу водієві легковика Daewoo Lanos, що через ожеледицю потрапив у кювет і перекинувся на дах. Відділення рятувальників вручну спочатку поставили автівку на колеса, а потім тросом та пожежним автомобілем витягли його на узбіччя дороги. На щастя, внаслідок всіх пригод ніхто не постраждав.

Як повідомляв Житомир.info, 10 лютого житомирські рятувальники визволяли із замету автомобіль швидкої допомоги, який не міг виїхати із засніженої вулички.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальники кювет вантажівка  
Матеріали по темі