Влада

За місяць у Житомирській області оформили більше 10 тисяч біометричних паспортів

12 February 2018, 17:01

В управлінні ДМС України в Житомирській області відбулась апаратна нарада по підсумках службової діяльності у січні 2018 року.

Про це інформує прес-служба ДМС у Житомирській області.

«З початку року працівниками управління та територіальних підрозділів міграційної служби Житомирської області громадянам України оформлено 10 тисяч 775 паспортів для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм, що майже втричі більше відповідного періоду минулого року, оформлено 3 тисячі 169 паспортів громадянина України у формі id – картки, що також удвічі більше 2017 року. Усі показники службової діяльності міграційної служби області покращені на порядок, а по окремих позиціях удвічі та тричі. За січень поточного року Управлінням ДМС України в Житомирській області на рахунок місцевих бюджетів перераховано коштів майже 4,3 млн. гривень. До адміністративної відповідальності притягнуто 69 порушників паспортно-візових правил», - зазначив під час наради начальник управління ДМС України в Житомирській області Олександр Радько.

Як повідомляв Житомир.info, більше 33 тис. осіб у Житомирській області отримали паспорт України у вигляді ID-картки за 2017 рік та більше 89 тисяч – закордонний.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДМС Радько міграційна служба паспорт  
Матеріали по темі