Здоров'я

​​За рік лікарі амбулаторії сімейної медицини на Корольова прийняли майже 45 тисяч житомирян

16 February 2018, 13:05

У лютому минає рівно рік, відколи розпочала свою роботу амбулаторія загальної практики сімейної медицини, яка на сьогодні обслуговує 14 тисяч житомирян, в тому числі 3 тисячі дітей. Амбулаторіє є структурним підрозділом поліклініки №2 першої міської лікарні. Знаходиться вона на вулиці Корольова, 46.

У коментарі журналісту Житомир.info в медичному закладі уточнили, що впродовж 2017 року лікарі амбулаторії на Корольова прийняли майже 45 тисяч житомирян.

«Щодня прийом ведуть 2 педіатра та 8 сімейних лікарів. Загалом на одного лікаря припадає 15 пацієнтів на день. На цьому тижні лікарі приймали і до 30 хворих за добу, бо дуже багато людей хворіло на грип та застуду. За 2017 рік в амбулаторії прийняли 9708 дітей та 35583 дорослих», – зазначила завідувачка медзакладу Наталія Крошка.

Крім того, в амбулаторії повідомили, що у них жителі мікрорайону можуть отримати первинну медичну допомогу, невідкладну медичну допомогу, здати аналізи крові, пройти електрокардіограму, а також отримати направлення до вузькопрофільного спеціаліста. Прийом ведеться за записом по програмі «Поліклініка без черг».

Нагадаємо, 12 лютого Житомирська обллікарня прозвітувала, що на комунальному томографі за місяць безкоштовно обстежили 1000 людей.

Як повідомляв Житомир.info, на Корольова у Житомирі відкрили амбулаторію, де обслуговуватимуть до 10 тисяч осіб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: амбулаторія ЦМЛ№1 
Матеріали по темі