Влада

​У Житомирській області люди вирішили перекривати трасу, бо керівництво ГУ Держгеокадастру вкотре їх проігнорувало

20 February 2018, 11:06

20 лютого у Черняхові близько сотні людей зібралися на території ДП «Україна», де на сьогодні були заплановані збори з керівником ГУ Держгеокадастру в Житомирській області.

Про це з місця події повідомляє кореспондент Житомир.info.

«Вони зібралися на заплановану зустріч з очільником головного управління Держгеокадастру, проте, до них ніхто не приїхав. Тож люди проголосували за те, щоб перекрити трасу Р28 Виступовичі – Житомир», – розповіла журналістка.

Подробиці дивіться незабаром у сюжеті.

Нагадаємо, вранці 6 лютого понад 60 людей приїхали з райцентру Черняхів та сусідніх сіл пікетували головне управління Держгеокадастру в Житомирській області, бо в управлінні ігнорують їхні звернення, чим зривають процес приватизації ДП «Україна». Через 5 годин очікування мітингарі таки змогли зустрітися з в.о. начальника та вчергове передати йому свої вимоги. На позитивну відповідь погодились чекати до 20 лютого. В іншому випадку – обіцяли перекривати траси.

Як повідомляв Житомир.info, в травні 2015 року Кабмін затвердив перелік об’єктів державної власності, що підлягають приватизації у 2015 році, зокрема - державне підприємство «Україна», яке колись було навчально-дослідним господарством Житомирського національного агроекологічного університету. Фонд державного майна наказом від 1 березня 2017 року затвердив перелік великих об‘єктів, які підлягають підготовці до продажу в 2017 році, серед яких було й ДП «Україна».






Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Черняхів ДП Україна Держгеокадастр 
Матеріали по темі