Суспільство

У Житомирській області люди розблокували трасу, не дочекавшись чиновників та представників геокадастру

20 February 2018, 12:45

20 лютого у Черняхівському районі після годинного блокування відновлений рух на трасі Житомир-Виступовичі.

Про це повідомляє журналіст Житомир.info, який знаходиться на місці події.

«Так і не дочекавшись представників геокадастру, трасу розблокували. Свої вимоги люди направили чиновникам. Рух транспорту був заблокований 1 годину 15 хвилин», - розповідає журналіст.

У вимогах на адресу в.о. голови Держгеокадастру та голови Житомирської облдержадміністрації Ігоря Гундича представники трудового колективу ДП «Україна» та прирівняні до них особи, які мають право на участь у приватизації цього державного підприємства, вимагають негайно розібратися у ситуації та звільнити нинішнього керівника обласного управління Держгеокадастру «за перешкоджання завершення приватизації Державного підприємства «Україна» та порушення прав людини».



Нагадаємо, 20 лютого близько 11.30 близько сотні жителів райцентру Черняхів та сусідніх сіл перекрили трасу Житомир – Виступовичі, бо керівництво ГУ Держгеокадастру вкотре їх проігнорувало.


Детальніше дивіться згодом у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, в травні 2015 року Кабмін затвердив перелік об’єктів державної власності, що підлягають приватизації у 2015 році, зокрема - державне підприємство «Україна», яке колись було навчально-дослідним господарством Житомирського національного агроекологічного університету. Фонд державного майна наказом від 1 березня 2017 року затвердив перелік великих об‘єктів, які підлягають підготовці до продажу в 2017 році, серед яких було й ДП «Україна». 6 лютого цього року понад 60 людей з райцентру Черняхів та сусідніх сіл пікетували головне управління Держгеокадастру в Житомирській області через ігнорування їхніх звернень та зриву процесу приватизації ДП «Україна». Через 5 годин очікування мітингарі таки змогли зустрітися з в.о. начальника та вчергове передати йому свої вимоги, на позитивну відповідь погодились чекати до 20 лютого. В іншому випадку – обіцяли перекривати траси.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держгеокадастр Черняхів приватизація акція траса  
Матеріали по темі