Влада

​Апеляційний суд відпустив під домашній арешт творців «Новоросія ТВ», яких у Житомирській області засудили до 9 років позбавлення волі

21 February 2018, 17:33

Апеляційний суд Києва скасував вирок і відпустив під домашній арешт творців «Новоросія ТВ» Дмитра Васильця та Євгена Тимоніна, яких засудили до 9 років позбавлення волі.

Про це пише «Українська правда» з посиланням на адвоката засуджених Наталію Вознюк.

«Скасували вирок Андрушівського суду… вирішили відправити справу на перегляд до суду першої інстанції», – повідомила Вознюк журналістам УП.

Вознюк також зазначила, що її підзахисним, яких звинувачують у сприяння діяльності терористичної організації «ДНР», обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту терміном на 2 місяці.

Нагадаємо, 28 вересня Андрушівський районний суд визнав винними у сприянні терористам двох творців «Новоросія ТВ» киянина Дмитра Васильця і бердичівлянина Євгена Тімоніна. Чоловіків засудили до дев’яти років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, Корольовський районний суд Житомира 17 червня розглянув справу Дмитра Васильця та Євгена Тімоніна, яких звинувачують у сприянні сепаратистському телеканалу «Новороссия ТВ» для налагодження прямого ефіру, трансляцій новин про діяльність так званої «ДНР». Тоді суд над підозрюваними у сепаратизмі журналістами розпочався акцією протесту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Тімонін Василець суд ДНР сепаратисти 
Матеріали по темі