Події

У Житомирі патрульні оштрафували двох водіїв, які припаркували свої машини на місцях для осіб з інвалідністю

22 February 2018, 10:50

21 лютого житомирські патрульні оштрафували двох водіїв, які припаркували свої машини на місцях для осіб з інвалідністю.

Про це інформує прес-служба патрульної поліції Житомирської області.

«У Житомирі 21 лютого, під час патрулювання по вулиці Київській, екіпаж патрульної поліції помітив порушення ПДР України, а саме здійснення паркування на місцях для осіб з інвалідністю. Внаслідок події, патрульними поліцейськими винесено постанову за ст. 152-1 КУпАП та накладено стягнення у розмірі 1020 гривень. Окрім цього, правилами дорожнього руху знехтував ще один водій, адже на вулиці Вітрука патрульні поліцейські виявили аналогічне правопорушення. Водія притягнули до адміністративної відповідальності. Житомиряни, закликаємо Вас поважати всіх учасників дорожнього руху, бути людяними та дотримуватись ПДР України», - сказали у патрульній поліції.

Як повідомляв Житомир.info, за безпідставне паркування на місцях для людей з інвалідністю поліцейські штрафуватимуть водіїв та навіть можуть евакуйовувати автівки порушників. 31 жовтня 2017 року Житомир.info перевірив, як у Житомирі дотримуються закону щодо паркування на місцях для людей з інвалідністю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: штраф машина патрульні  
Матеріали по темі