Суспільство

​Житомирський рибоохоронний патруль порубав на шмаття 21 кілометр сіток

22 February 2018, 12:51

22 лютого комісія Житомирського рибоохоронного патруля знищила шляхом механічного пошкодження 616 одиниць заборонених знарядь лову, в тому числі 510 сіток.

Про це 22 лютого Житомир.info повідомила прес-служба Житомирського рибоохоронного патруля.

«Сьогодні, 22 лютого, комісія Житомирського рибоохоронного патруля провела знищення шляхом механічного пошкодження 616 одиниць заборонених знарядь лову (сітки, ятера, заборчики, косинки, павуки, волоки, підхваті, коломиї, драчі та ін.), з них найбільше - це сіток (510 шт.) загальною довжиною 21 км. Знищувались ті заборонені знаряддя лову, згідно яких судом було прийнято рішення щодо конфіскації та знищення, а також ті, які рибоохоронними патрульними було вилучено згідно з актами безхазяйного майна», - інформує патруль.

За даними прес-служби, захід проводився у присутності працівників засобів масової інформації, представників громадськості та членів комісії, до складу якої, окрім працівників рибоохоронного патруля, входять представники управління податків і зборів з фізичних осіб Житомирської ОДПІ та головного управління юстиції у Житомирській області.

Це вже третє з моменту створення рибоохоронного патруля (з червня 2017 року) знищення заборонених знарядь лову, - зазначають в установі. За весь період роботи інспектори викрили майже тисячу правопорушень та вилучили 1909 заборонених знарядь лову, 1514 з яких знищили.

«Загальний кілометраж знищених браконьєрських сіток складає близько 60 км. Це відстань від Житомира до Посту патрульної поліції у с. Кочерів», - зазначає рибоохоронний патруль.

Як повідомляв Житомир.info, минулого тижня інспектори Житомирського рибоохоронного патруля викрили 40 порушень правил рибальства, виписали штрафів на 1 тисячу гривень та вилучили 117 сіток та драчів.

Житомир.info

Фото рибоохоронного патруля:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: рибоохорона патруль риба сітка  
Матеріали по темі