Влада

Збитки житомирського КП «Центр інвестицій» за минулий рік – майже півмільйона гривень

27 February 2018, 10:07

Доходи комунального підприємства «Центр інвестицій» минулого року становили 496,2 тис. грн, витрати – 971,8 тис. грн.

Такі дані наведені у додатку до проекту рішення виконкому про погодження звіту про виконання показників фінансового плану комунального підприємства «Центр інвестицій» Житомирської міської ради, який 26 лютого опублікований на сайті міськради.

«Погодити звіт про виконання показників фінансового плану за 2017 рік комунального підприємства «ЦЕНТР ІНВЕСТИЦІЙ» Житомирської міської ради, що додається до оригіналу рішення. Контроль за виконанням показників фінансового плану комунального підприємства «ЦЕНТР ІНВЕСТИЦІЙ» Житомирської міської ради покласти на департамент економічного розвитку міської ради», - йдеться у проекті рішення.

В додатках є інформація про діяльність підприємства у 2017 році та плани на поточний рік: збиток «Центру інвестицій» на кінець 2017 року становив 475,6 тис. грн.


Минулого року комунальне підприємство отримало з міського бюджету 513,2 тис. грн, з яких 181 тис. грн були направлені на заробітну плату. 195 тис. грн були витрачені на техніко-економічне обґрунтування для будівництва фотоелектростанції, на 43,8 тис. грн купили оргтехніки. На зарплату директора «Центру інвестицій» витратили 89,2 тис. грн, на зарплату трьох адміністративно-управлінських працівників – 189,9 тис. грн. У 2017 році КП отримало 493 тис. грн чистого доходу: 308 тис. грн – орендна плата за землю, 185 тис. грн – за надання консалтингових послуг.




Як повідомляв Житомир.info, КП «Центр інвестицій» було створене рішенням сесії міської ради 9 березня минулого року, 3 квітня мер призначив депутата міської ради з фракції ВО «Батьківщина» Валерія Горба директором цього підприємства.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком "Центр інвестицій" фінплан  
Матеріали по темі