Події

Ще двоє жителів Житомирської області з обмороженням потрапили до лікарень

28 February 2018, 11:04

За добу ще двоє жителів Житомирської області потрапили до лікарень з обмороженням.

Про це 28 лютого Житомир.info розповів головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської області Микола Мінчук.

«Лихо трапилося 27 лютого в Олевському районі. На лікарняне ліжко потрапив 58-річний мешканець села Кишин. Чоловіка напідпитку побачили односельці біля місцевого магазину та викликали «швидку». Медики діагностували у нього переохолодження рук та ніг І ступеня. Наразі стан здоров'я потерпілого задовільний. Прикрий випадок трапився цього ж дня і в селі Великі Мошки Овруцького району. Як з'ясувалося, до реанімаційного відділення районної лікарні із загальним переохолодженням тіла госпіталізовано жінку, 1949 року народження. Зараз постраждала перебуває в терапевтичному відділенні лікарні в задовільному стані. Причини інциденту встановлюються. Загалом з початку цього року від переохолодження в області загинуло 5 осіб та постраждало 15 наших земляків», - розповів Микола Мінчук.

Як повідомляв Житомир.info, 26 лютого до Коростенської районної лікарні з обмороженням потрапив 58-річний місцевий житель.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Мінчук ОДА обмороження лікарня  
Матеріали по темі