Влада

З розгляду сесії Житомирської міськради пропонується зняти 4 об’єкти, які хотіли викупити орендарі, - голова бюджетної комісії

28 February 2018, 17:08

У додатки до проекту рішення про приватизацію комунальних об’єктів, який розглядатимуть на сесії Житомирської міської ради 1 березня, бюджетна комісія пропонує внести зміни.

Про це в коментарі Житомир.info повідомив голова бюджетної комісії, керівник фракції Блоку Петра Порошенка Юрій Мойсеєв.

«На бюджетній комісії вирішили виключити з переліку чотири об’єкти, які планувалося приватизувати шляхом викупу. Також пропонується з додатку з переліком об’єктів, що планувалися на аукціон, залишити лише ті, які є вільними, в яких немає орендарів. І ще залишити приміщення, в яких знаходяться державні установи: «Ощадбанк», «Укрпошта», «Укртелеком» та магазини лікеро-горілчаного заводу. Всі інші приміщення ми зняли з аукціону і продовжили до 1 липня термін подання заяв від орендарів на викуп приміщень», - сказав Юрій Мойсеєв.

Чотири приміщення, орендарям яких хочуть відмовити у викупі: вул. Київська, 28 – 6,8 кв.м, орендує ФОП Розенберг І.Б.; Житомирський район с. Глибочиця, вул. Терешкової, 17 – склад 69,5, майстерня 153,5, оренду ТОВ «Бондарний світ»; вул. Святослава Ріхтера, 17 – 19,3 кв.м., орендує ПБМП «Спецреммонтаж»; вул. Ціолковського,14 – 57 кв.м, орендує ФОП Мамедов Муслум А.О.

Нагадаємо, у проект рішення сесії про перелік об’єктів комунальної власності міста Житомира, що підлягають приватизації у 2018 році, на викуп пропонувалося 28 приміщень, для продажу з аукціону - 78. Кому саме збиралися продати нерухомість без аукціону читайте тут. Як швидко провести поліпшення орендованого об'єкту та викупити його показано на прикладі котельні по вул.Київська,10.

Як повідомляв Житомир.info, на 2018 рік у Житомирі запланували «велику приватизацію» комунальної нерухомості: в грудні 2017 року депутати затвердили перелік 239 об’єктів, що можуть бути продані.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міська рада приватизація нерухомість приміщення Мойсеєв  
Матеріали по темі