Влада

Міська рада мінімальною кількістю голосів виділила мільйон на спортзал у житомирській школі, директор якої – депутат

1 March 2018, 13:37

Депутати проголосували за виділення мільйону гривень з бюджету на спортзал у ЗОШ №10 м Житомира.

Таке рішення було прийняте на сесії Житомирської міської ради 1 березня, хоча погоджувальна рада не підтримала пропозицію депутатської комісії.

«Постійна комісія із соціально-гуманітарних питань рекомендує передбачити в програмі розвитку освіти міста Житомира на період 2016-2018 років та виділити з міського бюджету кошти в сумі 1 000 тис. грн на будівництво спортивної зали ЗОШ №10», - йшлося в рекомендації комісії.

Колеги по фракції директора цієї школи Олександра Величка наполягали на виділенні коштів, особливо активно захищав майбутній спортзал депутат від ВО «Батьківщина» Василь Шевченко. Він обіцяв, що будівельні роботи будуть виконані вчасно.

Врешті питання про виділення коштів поставили на голосування, і його підтримала мінімальна кількість депутатів – 22 «за» (всього в міській раді 42 депутати).

«Але це вже ваша відповідальність, Василь Шевченко – 1 вересня відкриваємо спортзал», - наголосив після голосування Сергій Сухомлин.

Після цього депутат від ВО «Свобода» Сергій Онищук заявив, що помилково натиснув «за» і треба переголосувати, але за повернення до цього питання проголосували лише 17 депутатів – рішення не прийняте.

Нагадаємо, в червні 2015 року Олександр Величко був призначений директором школи №10.

Як повідомляв Житомир.info, у 2016 році з бюджету розвитку Житомира на галузь «Освіта» планували виділити 41 млн 470,8 тис. грн, з яких 4,2 млн грн хотіли направити на будівництво спортивної зали у школі №10.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія міська рада освіта школа спортзал  
Матеріали по темі