Влада

​У день сесії 7 березня у Житомирській облраді презентуватимуть портрети військових 26-ї бригади

6 March 2018, 10:15

У Житомирі за ініціативи заступника голови обласної ради Максима Вілівчука триває проект «Сучасний захисник України».

Художні роботи другого етапу митці презентуватимуть в день сесії обласної ради 7 березня, - поінформувала 5 березня прес-служба облради.

«Аби передати дух сучасності, новий етап розвитку нашої країни, аби перемоги та звитяги були увіковічнені в мистецтві, ми спільно з Житомирською обласною організацією Національної спілки художників України створили проект «Сучасний захисник України» та вже проводимо другий етап, де активну участь взяла Бердичівська 26-та окрема артилерійська бригада», - прокоментував проект Максим Вілівчук.

У проекті беруть участь три художники: Василь Кондратюк, Валентин Войтенко та Валерій Радецький. Після виставки в обласній раді художники повезуть власні твори до Бердичева, де військова частина стане майданчиком для презентації картин. Реалізація проекту відбувається за рахунок депутатських коштів, - зазначає облрада.

Нагадаємо, портрети першого етапу проекту «Сучасний захисник України» презентували в облраді перед сесією 2 листопада 2017 року. Проект Максима Вілівчука складається з трьох етапів, художники збиралися працювати в 95-й десантно-штурмовій, 26-й артилерійській і 30-й механізованій бригадах, що дислокуються в Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, в грудні 2018 року більше 130 знімків бійців 26 окремої артилерійської бригади з Бердичева потрапили до авторського фотоальбому працівника прес-служби 26 бригади Олега Калашнікова.

Житомир.info

Фото прес-служби Житомирської облради:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сучасний захисник України портрет боєць Вілівчук  
Матеріали по темі