Влада

Мер створив комісію, яка буде видавати дозволи на сезонну торгівлю та проведення ярмарків у Житомирі

6 March 2018, 11:52

Мер Сергій Сухомлин створив комісію з організації сезонної, святкової виїзної торгівлі, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарків на території Житомира.

Відповідне розпорядження Сухомлин підписав 5 березня.

«Комісії забезпечити розгляд заяв суб’єктів господарювання, які надійшли до виконавчого комітету міської ради з питань організації сезонної, святкової виїзної торгівлі, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарків відповідно до вимог та в межах компетенції», - зазначається у документі.

Нагадаємо, Положення про організацію сезонної, святкової виїзної торгівлі, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарків у Житомирі виконавчий комітет затвердив на засідання 21 лютого цього року.

Очолює комісію новопризначений заступник мера Світлана Ольшанська, у складі комісії крім посадовців є також єдиний член виконкому – Віра Гринишина.



Як повідомляв Житомир.info, після завершення Різдвяного ярмарку Віра Гринишина на засіданні міськвиконкому повідомила, що там попри заборону продавали алкогольні напої і це офіційно зафіксовано.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розпорядження комісія ярмарок торгівля  
Матеріали по темі