Події

Наслідки ДТП у Житомирі за участю BMW та автомобіля патрульної поліції: як почуваються учасники аварії

7 March 2018, 12:07

Три автомобіля «швидкої» приїжджали на місце аварії 5 березня, де поліцейський автомобіль, який поспішав на виклик, зіштовхнувся з BMW, у якому перебувала родина з дитиною.

Журналісти Житомир.info поцікавилися станом потерпілих. Родичка пасажирів BMW Катерина Чумак розповіла, що 7-річний хлопчик, який їхав позаду за водієм, - без жодної подряпини, але дуже злякався.

«Сестра і чоловік обійшлися легкими травмами, племінник - дуже злякався, але цілий і неушкоджений. Більше всього дісталося батькові. Вм’ятина з боку пасажирського сидіння, де він сидів - жахлива. А ви знаєте, яке щастя просто побачити своїх рідних живими?! Ось і я тепер знаю. Хвала Богу, що все обійшлося», - написала Катерина на своїй сторінці у Facebook.

У коментарі Житомир.info вона розповіла, що власник автомобіля з дружиною та сином декілька днів тому приїхали у Житомир з Одеси провідати рідних. Того дня разом з батьком дружини їхали за покупками.

«Удар прийшовся на правий бік машин. Попереду сиділа моя сестра, позаду – батько. У обох забої м’яких тканин правої частини тіла. На передньому пасажирському сидінні спрацювала подушка безпеки, тому сестра зазнала менших ушкоджень. У батька нема переламів, але йому важко працювати правою рукою, болять ребра, зараз він на лікарняному. У зятя постраждала ліва нога, він кульгає. Удар був дуже сильний, і навіть боюсь уявити, що могло бути, якби вони їхали на менш надійному автомобілі», - розповіла Катерина.

Дівчина також подякувала усім небайдужим, які одразу запропонували свою допомогу, давали покази поліції і висловили готовність свідчити у суді.


«Один чоловік розповів, що перебував на тому перехресті у момент аварії. Почув сирену, обернувся і одразу відбулося зіткнення. Водій патрульної машини теж підходив до нас, запитував про стан дитини, як почуваються інші пасажири. Він не просив вибачення, не говорив, що визнає чи не визнає провину, а залишив свій номер телефону на випадок, якщо знадобиться допомога», - сказала Катерина.

Речник патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк розповів, що поліцейські, які потрапили в аварію, не зазнали серйозних травм. Він повідомив, що причини аварії наразі з’ясовуються.

«Буде проводитися службове розслідування працівниками моніторингу нашого управління. Також будуть проводитися всі необхідні дії працівниками слідчого підрозділу, які виїжджали на місце події», - зазначив Ігор Іванюк.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 5 березня близько 17:00 на перехресті вулиць Шевченка та Ріхтера сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля поліції та BMW. На місце ДТП виїжджали три карети швидкої медичної допомоги.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: BMW поліція ДТП Чумак  
Матеріали по темі