Події

У селищі Житомирської області рятувальники виявили мертвою жінку

10 March 2018, 09:18

9 березня о 02:03 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному дерев’яному житловому будинку в смт Ємільчине. Про це рятувальників сповістили випадкові перехожі, які з вулиці, через вікно, побачили вогонь всередині житла.

Інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«На місці події бійці ДСНС встановили, що вогнем охоплені речі домашнього вжитку в одній з кімнат. Під час проведення розвідки, на підлозі коридору оселі вогнеборці виявили тіло 62-річної власниці будинку без ознак життя. Ймовірно, жінка намагалася вибратися із задимленого приміщення, але у неї нічого не вийшло. Бійці ДСНС о 02:19 пожежу локалізували та о 06:30 – ліквідували. Вогнем знищено житлову кімнату площею 20 кв. м, речі домашнього вжитку в ній та 7 кв. м даху будинку. До ліквідації загоряння залучалося 5 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежної техніки. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 5 березня до поліції надійшло повідомлення про виявлення в одній з квартир Бердичева тіл 8 людей, серед яких двоє маленьких дітей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС Ємільчине рятувальники пожежа  
Матеріали по темі