Влада

На облаштування сучасних класів в опорних школах Житомирської області планують витратити майже 14 млн грн

13 March 2018, 09:15

Цьогоріч у Житомирській області на облаштування сучасних класів хімії, фізики, географії, біології та математики хочуть спрямувати 13,5 млн грн.

Про це зранку, 13 березня, написав на своїй сторінці у Facebook голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич.

«Сучасні класи фізики, хімії, біології, географії та математики облаштовуватимемо в цьому році в опорних школах Житомирщини. За комплексним підходом. Спрямуємо на це 13,5 млн грн. Не закупили нові мікроскопи й мензурки і поставили їх на старі парти, або ще гірше – забули. Маємо зробити все, щоб клас і дизайном, і комфортом, і наявністю необхідного обладнання сконцентровував увагу дітей на тому предметі, який вони прийшли вивчати. Це ще не остаточний варіант – врахуємо пропозиції вчителів та учнів. Зізнаюсь чесно: у свій час і я б із більшим задоволенням відвідував ці предмети, якби у нас були такі класи», - написав Ігор Гундич.

Нагадаємо, 15 серпня 2017 року під час селекторної наради Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, що Житомирська область увійшла в трійку лідерів за створенням опорних шкіл.

Як повідомляв Житомир.info, 20 червня 2017 року під час Координаційної зустрічі «Реформа місцевого самоврядування і децентралізація влади в Україні: успіхи та перспективи» у Києві голова Житомирської ОДА пообіцяв, за два роки облаштувати в області 6 шкіл з сучасним ремонтом та креативним дизайном.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Гундич опорні школи класи  
Матеріали по темі