Суспільство

Фарш на підлозі, ліки поруч з крабовими паличками: що вразило ведучу програми «Ревізор: магазини» у Коростені

13 March 2018, 10:00

12 березні в ефірі Нового каналу вийшла програма «Ревізор: магазини», зйомки якої відбувалися в місті Коростень Житомирської області ще на початку вересня 2017 року.

У 4 випуску 2 сезону «Ревізор: магазини» ведуча Наталія Кудряшова перевірила у Коростені гастроном «Железнодорожник». Там на неї чекали гори м’ясного фаршу на брудній підлозі, оси, собаки, а також таргани, що блукали поміж полиць… із книжками! Ведучій навіть довелося посперечатися із поліцією, яка приїхала через ревізію.

Побувала Наталія Кудряшова і на центральному ринку Коростеня, де знайшла ліки серед червоної ікри та крабових паличок. Вражень експерту вистачило і в овочевих рядах, де вона перевірила рівень радіації. Чи безпечно купувати овочі та фрукти на ринку Коростеня, дивіться на відео.

«Ревізор: магазини» – це відгалуження Ревізора. Команда нового соціального реаліті вирушає у різні куточки України, щоб перевірити, наскільки чесні по відношенню до споживачів торгові точки. Під приціл потрапляють супермаркети, магазини, ринки, ярмарки та будь-які інші місця торгівлі, зокрема й нелегальні.

Заклади проходять перевірки за п’ятьма критеріями: маркування, некондиційний товар, температурний режим, чистота та персонал.

Як повідомляв Житомир.info, на сторінці Наталії Кудряшової в соцмережі була опублікована інформація, що 4 вересня знімальна група «Ревізор: Магазини» побувала в місті Коростень Житомирської області. Після цього ведуча виклала в мережу кілька знімків з підписом «Треную навики чистописання в магазинах Коростеня» та «І знов за рибу гроші! Зйомки 2 сезону «Ревізор:магазини» у місті Коростень».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ревізор Коростень магазин центральний ринок  
Матеріали по темі