Політика

Заступник мера, депутат Житомирської облради від партії УКРОП купила Lexus за 470 тис. грн

13 March 2018, 18:12

Голова фракції УКРОП в Житомирській обласній раді Наталія Кокітко за 470 тис. грн купила Lexus.

Повідомлення про суттєві зміни у майновому стані Кокітко оприлюднила 8 лютого.

Зазначається, що власницею легкового автомобіля Lexus RX 350 2007 р.в. депутат облради стала 6 лютого. Автівку вона купила за 470 тис. грн у громадянки Сюндюкової Юлії Володимирівни.

В Єдиному державному реєстрі деклараціє є декларація про доходи за 2016 рік Сендюкової Юлії Володимирівни – провідного консультанта-адміністратора територіального сервісного центру в м. Вінниця Регіонального сервісного центру МВС у Вінницькій області, якій з жовтня 2016 року належав аналогічний автомобіль. Задекларована вартість Lexus RX 350 2007 р.в. на дату набуття права власності – 25 тис. грн.

Нагадаємо, Наталія Кокітко – перший заступник Баранівського міського голови, її зарплата за 2016 рік становила 61 тис. 680 грн. В декларації зазначені два легкових автомобілі, які належать чоловіку. У вересні 2017 року в селищі Першотравенськ Баранівського району горів один із задекларований автомобілів – Hyundai Santa Fe. Тоді однопартійці заявляли про умисний підпал автівки активної УКРОПівки Наталії Кокітко, але начальник ГУНП цю інформацію спростовував.

Як повідомляв Житомир.info, Наталія Кокітко була обрана головою фракції УКРОП в Житомирській облраді в січні 2017 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кокітко декларация Лексус  
Матеріали по темі