Влада

У Житомирської області закупили штучну траву для десятка футбольних полів та обіцяють розпочати роботи вже у квітні

15 March 2018, 09:30

На Житомирщині вже закупили штучне покриття для 10 нових футбольних майданчиків, які побудують найближчим часом.

Про це 14 березня повідомила прес-служба Житомирської ОДА з посиланням на департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства.

«Всі проекти затверджені Мінрегіоном, штучне покриття для цих полів вже закуплене. Підрядники розпочнуть підготовчі роботи відразу з приходом теплої погоди, десь на початку квітня», – розповідає директор департаменту Роман Щебетов.

Нові футбольні майданчики побудують у Червоненській, Ушомирській, Попільнянській, Станишівській, Високівській, Баранівській ОТГ та смт Озерне. Два футбольних поля з’являться у Овруцькій ОТГ, а також повністю реконструюють стадіон «Спартак» у Житомирі.

«З державного бюджету на футбольні поля зі штучним покриттям Житомирщині наприкінці минулого року було виділено майже 14,5 млн грн, ще стільки ж співфінансують місцеві бюджети», - інформує ОДА.

Нагадаємо, з 19 березня влада області пообіцяла розпочати роботи зі встановлення накриття над глядацькою трибуною житомирського стадіону «Полісся».

Як повідомляв Житомир.info, за кошти державного та місцевого бюджетів в об’єднаних громадах та містах Житомирської області планують побудувати 14 нових футбольних полів зі штучним покриттям.в листопаді 2017 року документи вже подали до Мінрегіону.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Гундич ОДА футбольне поле  
Матеріали по темі