Місто

Житомирське УАШ показало нове обладнання для збору дорожнього змету та сміття

16 March 2018, 12:07

В цьому році КП «УАШ» придбало нове навісне обладнання на JCB, яке ефективно використовується для збору дорожнього змету з узбіччя.

Про це на своїй сторінці у Facebook 14 березня повідомило комунальне підприємство «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради.

«Для більш ефективного використання придбаної у минулому році техніки, зокрема навантажувача JCB, підприємство КП УАШ за зароблені кошти придбало комплект навісного обладнання для виконання робіт по підмітанню та збиранню дорожнього змету та сміття на узбіччі. Окремо на нього ще встановлюється бак із водою та форсунками, щоб у суху погоду зменшити утворення пилу. Фронтальний навантажувач JCB - універсальна сучасна машина, яка завдяки змінному навісному обладнанню може виконувати різні роботи: розвантажувати піддони з Бішофітом, навантажувати сніг, пісчаносоляну суміш, або щебінь, а відтепер ще й підмітати вулиці. На наступну зиму, плануємо встановити сніговий відвал для згрібання снігу», - прокоментував керівник підприємства Сергій Янушевич.


Фоторепортаж про робочі будні КП «УАШ» дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УАШ дорога Янушевич  
Матеріали по темі