Економіка

За рік у Житомирській області на 32 млн грн зросли надходження від платників єдиного внеску

16 March 2018, 17:08

У Житомирській області на соціальні виплати спрямовано понад 866 мільйонів гривень єдиного внеску, за рік надходження зросли на 32,3 млн грн.

Про це інформує прес-служба ДФС у Житомирській області.

«З початку року платники єдиного внеску Житомирської області перерахували 866,5 мільйона гривень. У порівнянні із відповідним періодом минулого року надходження зросли на 32,3 млн гривень. Зокрема, за 9 банківських днів березня надійшло єдиного внеску у сумі 166,2 млн грн. Єдиний внесок є основним джерелом соціальних виплат на фінансування державних гарантій для окремих верств населення. Своєчасна сплата єдиного внеску гарантує громадянам право на соціальний захист на випадок безробіття, нещасних випадків чи професійних захворювань, пенсійне забезпечення та інші виплати», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Житомирській податковій розповіли, що змінилося з 1 січня при нарахуванні ЄСВ.

Як повідомляв Житомир.info, 15 лютого у ДФС зазначили, що з початку року від юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, які використовують найману працю надійшло 142,1 млн грн (або 90%). В той же час, від фізичних осіб-підприємців – 15,7 млн грн єдиного внеску.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДФС єдиний внесок  
Матеріали по темі