Фоторепортаж

​Американський астронавт зібрав аншлаг в Житомирському музеї космонавтики. Фоторепортаж

16 March 2018, 18:44

Сотні людей прийшли 16 березня до Житомирського музею космонавтики на зустріч з полковником військово-повітряних сил США Рендольфом Джеймсом Брезником, який який пройшов підготовку за програмою Європейського космічного агентства з виживання у екстремальному середовищі та не раз літав у космічному апараті.

У приміщенні експозиції «Космос» яблуку ніде впасти – дорослі й діти, житомиряни й гості міста, керівники міста й любителі космосу, всі слухають астронавта NASA, здатного вижити у космосі та під землею. Рендольф Джеймс відповів на запитання житомирян, прийняв вишиванку в подарунок від мера Житомира та роздав автографи.

До Житомира льотчик-випробувач приїхав з сином Ваятом, якого всиновив в Україні у 2008 році. У подружжя є також донька Ебігейл Мей, яка народилася під час першої космічної місії астронавта у 2009 році.

Детальніше про зустріч з американським астронавтом дивіться в сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, 5 березня музей космонавтики анонсував приїзд американського астронавта, а 16 березня в бібліотеці гість зустрівся з житомирськими школярами та вчителями.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: астронавт Ренді Брезник музей космонавтики космос  
Матеріали по темі