Політика

​Дві сотні житомирян вимагали імпічменту президента Порошенка на майдані Корольова

18 March 2018, 13:55

У неділю, 18 березня, близько двохсот людей зібрались на майдані Корольова у Житомирі. Учасники акції прийшли із державними прапорами та плакатами із закликом до імпічменту президента України.

За словами мітингарів, житомиряни приєднались до всеукраїнської акції протесту і наголошують, що вона є мирною.


«Сьогодні проходить всеукраїнська акція по всіх містах, селах, містечках, у столиці в Києві. Люди збираються для того, щоб заявити свою вимогу про добровільну відставку президента України Порошенка. Акція мирна, буде проходити по всіх містах нашої країни. Ми тут зібрали житомирян. Будуть люди виступати, буде «вільний мікрофон», і люди розкажуть чому ми незадоволені роботою президента, нашого верховного головнокомандувача», - розповів голова ГО «Рух Автомайдан Житомир» Іван Єщенко.

Мітингувальники переконують: їх акція не є політичною.

«Ви бачите, тут немає жодного партійного прапору. Є державний прапор і є бойовий. Ми не розділяємо себе на якісь політичні сили. Я бачу, що є представники громадських організацій, є представники політичних партій, але ми цього не підкреслюємо. Сьогодні у нас спільна біда і спільна мета», - каже Іван Єщенко.

Нагадаємо, 1 березня 2018 прихильники партії Міхеіла Саакашвілі «Рух нових сил» влаштували сутичку в сесійній залі Житомирської міськради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: протест мітинг імпічмент відставка  
Матеріали по темі