Місто

Житомирські патрульні підібрали на трасі чоловіка, у якого вкрали гаманець і який пройшов 4 км

18 March 2018, 16:40

Під час патрулювання на автодорозі «Київ - Ковель» у Житомирській області патрульні поліцейські підвезли чоловіка, який ішов по трасі.

Про це йдеться у дописі управління патрульної поліції Житомирської області у фейсбук.

«17 березня, під час патрулювання на автодорозі «Київ - Ковель», патрульні помітили чоловіка, котрий рухався вздовж проїзної частини. Останній розповів патрульним поліцейським, що йде додому пішки, бо невідомі особи на автовокзалі викрали у нього гаманець. Правоохоронці відігріли чоловіка та підвезли до місця проживання», - йдеться у дописі.

У прес-службі патрульної поліції Житомирської області Житомир.info розповіли, що подія сталася у Коростенському районі. Чоловік ішов біля села Сингаї у село Клочеве. Пройшов орієнтовно 4 км, лишалося подолати ще 10 км. Зі слів бідолахи, гаманець в нього поцупили на Коростенському автовокзалі.

Також 17 березня патрулі повідомили про автомобіль, який перекинувся в кюветі на трасі Київ – Чоп у Житомирській області.

«Патрульні поліцейські прибули на виклик та надали допомогу водієві і пасажирам автомобіля, тілесних ушкоджень громадяни не отримали. Правоохоронці з’ясували, що водій автомобіля Renault Laguna не впорався з керуванням та з’їхав до кювету, надалі транспортний засіб перекинувся на дах. Правоохоронці допомогли водію повернути автомобіль на проїзну частину за допомогою вантажівки. У зв’язку з тим, що механічних ушкоджень в автомобілі не було, водій продовжив рух», - повідомила патрульна поліція.

Як повідомляв Житомир.info, житомирські синоптики попереджали про різку зміну погоди та снігопади. Після нічого снігопаду 17 березня житомирські рятувальники витягли з кюветів чотири вантажівки, а керівник ГУНП повідомив про три смерті на дорогах області за одну добу.

Житомир.info

Фото патрульної поліції:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція патруль траса кювет  
Матеріали по темі