Місто

​Швидкі гроші: де шукати і куди йти в Житомирі

21 March 2018, 11:29

Коли терміново потрібні гроші, а часу на оформлення документів і пошук поручителів немає, отримати кредит можна у ПриватБанку.

Банк надає оперативну кредитну допомогу завдяки сервісу “Швидкий кредит”.

Як це працює?

Клієнт визначається із сумою, яка йому потрібна для здійснення покупок, вирішення побутових справ, придбання подарунків і т.д. Потім звертається у відділення ПриватБанку і всього за 20 хвилин отримує позику до 50 тис. грн на будь-які потреби.

Важливо, що зарахування суми “Швидкого кредиту” можливе на Картку для виплат, а це дає можливість клієнту зняти готівку у банкоматі, не сплативши додаткових комісій за зняття.

“Швидкий кредит” - сервіс отримання бажаної суми в рамках ліміту “Оплата частинами” на будь-яку картку клієнта. Сума кредитування розділяється на термін оформлення кредиту та сплачується регулярними платежами щомісячно. Комісія становить лише 2,9% від суми договору”, - розповів керівник напрямку “Оплата частинами” Житомирського РУ ПриватБанку Артем Словачевський.

Сума швидкого кредитування може складати до 50 тис. грн, а термін угоди - до 10 місяців. За даною програмою клієнт оплачує перший платіж лише через 30 днів після оформлення угоди та має можливість дострокового погашення на прозорих і чесних умовах.

Лише протягом січня 2018 року житомиряни оформили 768 швидких кредитів на суму майже 5,5 млн грн.

Прес-служба ПриватБанку

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама ПриватБанк  
Матеріали по темі