Місто

Житомирські комунальники ремонтують колектор на вулиці Фещенка-Чопівського, рух транспорту обмежений

22 March 2018, 10:40

У Житомирі 22 березня на вул. Фещенко-Чопівського стався порив колектора.

Про це повідомила прес-служба КП «Житомирводоканал».

«З самого ранку, бригади КП «Житомирводоканал» працюють над ліквідацією аварії, яка трапилась вночі: прорвало магістраль каналізації діаметром 1000 мм. Разом з поривом каналізаційного колектору, була пошкоджена мережа водопроводу діаметром 100 мм. Всі зусилля прикладені для швидшого вирішення цієї прикрої ситуації. Довідково: самопливний каналізаційний колектор діаметром 1000 мм. був побудований у 1974 році. Матеріал - залізобетон. Протяжність 805 метрів. Також просимо звернути увагу на тимчасову зміну маршрутів громадського транспорту», - зазначили у водоканалі.

У коментарі Житомир.info директор Житомирського водоканалу Андрій Нікітін наголосив, що по вулиці Фещенка-Чопівського обмежений рух транспорту.

«Наразі потрібно повідомити житомирян про те, що рух транспорту по вулиці Фещенка-Чопівського обмежено зв’язку з поривом колектора. Це колектор найбільшого діаметру, який є в Житомирі. Він залізобетонний, він зношений, старий. Зараз я не можу точно сказати, скільки часу нам потрібно для того, аби здійснити повний ремонт та відновлення і санацію новим пластиковим трубопроводом, полімерним. Вода перекрита тільки по вулиці Ф.-Чопівського, і лише біля водонапірної вежі. Перекриття води по місту не плануємо, адже ми закупили, для таких випадків, спеціальне обладнання, аби не зупиняти місто. Більш розгорнуту інформацію я зможу надати тільки після того, як буде розкрите асфальтне покриття та встановлене необхідне обладнання для перекачування», - сказав Андрій Нікітін.

Як повідомляв Житомир.info, за словами директора КП «Житомирводоканал» Андрія Нікітіна, у Житомирі якість води через танення снігу та паводки на річці Тетерів не погіршилася.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Нікітін водоканал колектор ремонт  
Матеріали по темі