Місто

​Житомирян з інвалідністю запрошують на безкоштовні секції до клубу «Freedom»

22 March 2018, 12:03

Житомирський клуб «Freedom», який відкрився 1 лютого 2018 року в приміщенні УТОГ на вулиці Князів Острозьких, запрошує людей з 1-3 групою інвалідності на гуртки та секції за інтересами.

Оголошення про це 22 березня розмістили на сайті Житомирської міської ради.

«У рамках фінансованого Євросоюзом проекту «Інтеграція людей з інвалідністю в спорт та туризм Україна - Білорусь», що реалізує «ГО Житомирський обласний фонд соціального захисту інвалідів» в Житомирі, розпочав свою діяльність клуб «Freedom». Запрошуємо усіх бажаючих, хто має 1-3 групу інвалідності, долучитися до активної клубної діяльності! У нас працюватимуть секції настільного тенісу, бочче, армреслінгу, шахів та шашок, більярду. У супроводі професійних тренерів ви маєте змогу оволодіти даними видами спорту та взяти участь у міжнародних змаганнях між клубами України та Білорусії!», - йдеться в оголошенні.

Творчі люди можуть відвідати майстер класи з ручної роботи, навчитися робити цікаві речі. Навесні члени клубу поринуть у захоплюючий світ туризму - сплави на байдарках річкою Уборть, задушевні розмови біля вогнища з однодумцями із Білорусі не залишать байдужими жодного із учасників, - обіцяють організатори клубу. Крім того, в клубі можна буде поспілкуватися з психологом та отримати консультацію юриста.

Даний проект став можливим завдяки Програмі територіальної співпраці Білорусь-Україна, що фінансується за рахунок Європейського Союзу, - зауважують організатори. Участь у клубному житті для людей з інвалідністю безкоштовна.

Клуб знаходиться за адресою: м. Житомир вул. Князів Острозьких, 77 (будинок культури УТОГ), детальнішу інформацію обіцяють за телефоном (068)695 65 85.

Як повідомляв Житомир.info, в жовтні 2017 року 30 спортсменів з 4 областей з’їхалися у Житомир на турнір з регбі на візках, а за 11 місяців 2017 близько 700 інвалідів з Житомирської області отримали роботу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: інвалід спортивний клуб секція  
Матеріали по темі