Економіка

​Фонд держмайна здає в оренду адмінбудівлю Держаудитслужби по вул. Гагаріна в Житомирі

22 March 2018, 16:27

Регіональне відділення Фонду держмайна по Житомирській області здає в оренду приміщення адмінбудівлі по вул. Гагаріна, 36 у Житомирі.

Про це 20 березня повідомив сайт ФДМУ.

В електронній версії газети «Відомості приватизації» про даний об’єкт зазначені наступні дані: балансоутримувач – Північний офіс Держаудитслужби, м. Київ. Здаються в оренду нежитлові приміщення адмінбудівлі площею 50,6 кв. м. Вартість майна за незалежною оцінкою без ПДВ – 204 930 грн. Максимально можливий строк оренди - 2 роки 364 дні, мета використання – розміщення офісу для ремонту офісної та побутової техніки.

Заяви про оренду прийматимуть до 28 березня 2018 року за адресою м. Житомир, вул. Святослава Ріхтера, 20, РВ ФДМУ по Житомирській області.

Нагадаємо, в березні 2017 року житомирський підприємець Духовний викупив одну частину приміщення в будівлі навпроти, а в листопаді 2017 ФОП Яцюк - іншу частину цієї ж будівлі.

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2018 року Житомирське відділення Фонду держмайна виставило на продаж недобудовані очисні споруди у Малині.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ФДМУ оренда Фонд держмайна  
Матеріали по темі