Події

Чергова жертва вогню в Житомирській області: у будинку з пічним опаленням загинула пенсіонерка

23 March 2018, 09:22

У місті Коростишів Житомирської області на пожежі в дерев’яному будинку загинула 77-річна господиня.

Про це 23 березня повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«22 березня о 13:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному дерев’яному житловому будинку на двох господарів в Коростишеві. Про це рятувальників сповістила одна із власниць оселі, яка відчула запах диму у своєму помешканні. На місці події бійці ДСНС встановили, що всередині будівлі спостерігається сильна задимленість та вогнем охоплені речі домашнього вжитку і частково підлога в одній із кімнат. Під час проведення розвідки, в кімнаті, де розташовувалася піч, ланка газодимозахисної служби у складі 4 чоловік виявила тіло 77-річної власниці помешкання без ознак життя», - повідомили рятувальники.

О 13:27 пожежу локалізували та о 14:00 – ліквідували, до ліквідації загоряння залучалося 5 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежної техніки. Вогонь знищив 2 кв. м підлоги та речі домашнього вжитку в кімнаті.

Попередня причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення, - інформують в УДСНС. Остаточні обставини надзвичайної події встановлюють фахівці.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно жителька села Ліщин Житомирського району отримала опіки, намагаючись загасити пожежу в будинку.

Житомир.info

Фото УДСНС:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа рятувальники УДСНС жертва  
Матеріали по темі