Економіка

З початку року житомирські аудитори забезпечили відшкодування втрат на суму майже 6,5 млн грн

23 March 2018, 10:13

Державні аудитори Житомирської області забезпечили відшкодування втрат на суму 6,4 млн грн протягом січня-лютого 2018 року.

Про це інформує прес-служба управління північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області.

«Працівники управління північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області протягом перших двох місяців 2018 року забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 6,4 млн грн. За результатами державних фінансових аудитів об’єкти контролю врахували 13 пропозицій, які надали державні аудитори», - йдеться у повідомленні.

За інформацією аудиторів, правоохоронні органи за матеріалами ревізій і перевірок розпочали сім досудових розслідувань та вручили дев’ять письмових повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

«За порушення фінансової дисципліни 24 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності. Крім того, житомирські аудитори ініціювали один позов щодо усунення виявлених порушень перед органом прокуратури. В одному випадку до порушника фінансової дисципліни застосовано зупинення операцій із бюджетними коштами. Для запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, до Державної служби фінансового моніторингу України надіслано відомості про виявлені фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу, на загальну суму 0,5 млн грн», - зазначили у прес-службі Держаудитслужби.

Як повідомляв Житомир.info, за січень 2018 року аудитори Житомирської області за результатами ревізій відшкодували втрат майже на 2 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аудитори кошти фінанси  
Матеріали по темі