Політика

Опозиційний блок заплатив голові своєї фракції в Житомирській міській раді 83,5 тисячі гривень

27 March 2018, 16:36

Голова фракції Опозиційного блоку в Житомирській міській раді Наталія Леонченко минулого року отримувала зарплату за основним місцем роботи та від своєї партії.

Декларацію за 2017 рік депутат міської ради, яка працює викладачем в комунальному закладі «Житомирський медичний інститут» Житомирської обласної ради, оприлюднила 26 березня.

Зарплата Наталії Леонченко в медичному інституті становила 132 тис. 776 грн, ще 83 тис. 586 грн вона отримала від Опозиційного блоку за роботу «за сумісництвом». Працює там викладач медінституту заступником голови регіональної організації політичної партії «Опозиційний блок» у Житомирській області. Заступником керівника обласної організації Опозиційного блоку Наталію Леонченко обрали ще в червні 2015 року, але у попередніх деклараціях зарплату за цю роботу вона не вказувала.

Чоловік Ігор Леонченко працює директором КП «Агенція з питань регіонального розвитку» Житомирської обласної ради і на цій посаді минулого року отримав 297 тис. 715 грн зарплати.

Родина не має інших задекларованих джерел доходів, банківських рахунків та готівкових коштів. Єдине задеклароване майно – квартира у Житомирі загальною площею 47,1 кв.м.

на сесії обласної ради 1 березня цього року депутати не проголосували за продовження контракту з Ігорем Леонченком, як пропонувала депутат від Опозиційного блоку Наталія Рибак.

Як повідомляв Житомир.info, декларації про доходи за 2017 рік вже оприлюднили голови кількох фракцій Житомирської міської ради: Юрій Мойсеєв (Блок Петра Порошенка), Віктор Брокарєв (ВО «Свобода»).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Леонченко декларація Опозиційний блок депутат  
Матеріали по темі