Події

​Старенька жителька Житомирської області ледь не спалила свічкою хату і від страху заховалася в коморі

28 March 2018, 17:03

У місті Андрушівка Житомирської області 89-річна пенсіонерка ледь не загинула, сховавшись у коморі в іншій частині будинку, що загорівся.

Про це 28 березня повідомив сайт управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області.

«27 березня о 21:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в місті Андрушівка. Телефонували сусіди, які також зазначили, що в оселі повинна знаходитися літня власниця. По прибуттю на місце події з’ясувалося, що з вікон будинку йде дим, вхідні двері були зачинені. Осередок займання знаходився в одній із житлових кімнат – на ліжку тлів матрац та горіли речі домашнього вжитку», - інформують рятувальники.

89-річну власницю фахівці ДСНС знайшли в коморі, жінка була при свідомості. Рятувальники швидко вивели її на вулицю та викликали швидку допомогу, від госпіталізації господиня відмовилася. Вогонь знищив матрац та домашнє майно у кімнаті.

«Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем. За словами власниці, вона запалила свічку та поставила її на стіл, поруч із ліжком, а сама пішла поратися по господарству. Коли повернулася в кімнату, вона вже вся була в диму та горів матрац. Злякавшись, господарка сховала у коморі. Фахівці припускають, що свічка впала на ліжко, після чого й почалося загоряння», - інформує сайт УДСНС.

Як повідомляв Житомир.info, 6 березня цього року 25-річна жителька Коростеня, відчувши запах диму, сховалася з дитиною у дальній кімнаті.

Житомир.info

Фото УДСНС:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа свічка бабуся  
Матеріали по темі