Влада

​Новоград-Волинський отримає 18 млн грн держсубвенції для будівництва «Прозорого офісу»

3 April 2018, 13:29

Уряд розподілив субвенцію на створення «Прозорих офісів» у 16 містах та ОТГ України, в тому числі 18 млн грн – для міста Новоград-Волинський Житомирської області.

Розпорядження Кабміну «Про затвердження розподілу у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проведення робіт, пов’язаних зі створенням і забезпеченням функціонування центрів надання адміністративних послуг, у тому числі послуг соціального характеру, в форматі «Прозорий офіс» від 28 березня 2018 року опублікував Урядовий портал.

Усього на створення та будівництво «Прозорих офісів» передбачається 142 млн 681 тисяча гривень.

Реалізація даного проекту сприятиме наданню послуг у сфері соціального захисту населення на якісно вищому рівні, без черг та в установлені законодавством строки, - очікують у Мінсоцполітики.

На сайті Новоград-Волинської міської ради зазначається, що будівництво «Прозорого офісу» в місті розпочнуть вже в 2018 році.

Скріншот додатку до розпорядження Кабміну від 28.03.2018 № 181-р

Як повідомляв Житомир.info, бюджет Житомира на 2018 рік збільшився до 3 млрд грн за рахунок субвенцій і дотацій з державного і обласного бюджетів, причому 8 млн грн на фінансування центру адміністративних послуг в форматі «прозорий офіс» в Житомирі зняли з 2017 року і перенесли на 2018 рік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: субвенція Прозорий офіс м. Новоград-Волинський  
Матеріали по темі