Політика

Слідком Росії порушив справу проти начальника ГУНП в Житомирській області полковника Вячеслава Печененка

3 April 2018, 17:18

Слідчий комітет РФ порушив кримінальну справу за ч. 1 ст. 356 КК РФ (Застосування заборонених засобів і методів ведення війни) проти полковника Вячеслава Печененка.

Про це йдеться у повідомленні, опублікованому 27 березня на сайті СК Росії.

«Встановлено причетність до аналогічного злочину командира полку спеціального призначення «Дніпро-1» МВС України полковника Вячеслава Печененка, який 14 серпня 2015 року, виконуючи завідомо злочинні накази вищестоящих керівників, разом з іншими військовослужбовцями здійснив прицільний артилерійський обстріл міста Донецька», - пише СКР.


Вячеслав Печененко, який зараз керує головним управління Національної поліції в Житомирській області, відреагував на це повідомлення на своїй сторінці у Facebook.

«Повністю підтримую позицію Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Ми на своїй землі. Служу Українському Народу!! Слава Україні!», - написав начальник ГУНП.


Як повідомляв Житомир.info, в березні цього року в російському МЗС «рішуче засудили» дії представників «Національного корпусу», які в Бердичеві розбили меморіальну дошку на пам’ятнику генералу Ватутіну.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко Росія війна  
Матеріали по темі