Влада

Місцеві ради Житомирської області активно купують автомобілі: від бюджетних седанів до повнопривідних кросоверів

4 April 2018, 14:40

Після нового року новостворені ОТГ Житомирської області почали активно купувати службові автівки за бюджетні кошти. Житомир.info поцікавився, які автомобілі потрібні місцевим радам, які в них вимоги до моделей та комплектації.

Олевська міська рада 3 квітня 2018 року опублікувала тендерну документацію на закупівлю легкового автомобіля. Міськрада приймає пропозиції від постачальників на закупівлю повнопривідного дволітрового Hyundai Tucson або його еквіваленту. При чому автомобіль має бути у «топовій» комплектації: з електричним регулюванням, вентиляцією та підігрівом передніх сидінь, зі шкіряним оздобленням керма та важеля КПП, зі шкіряною оббивкою сидінь. Автомобіль має бути кольору Platinum Silver, на литих 19-дюймових дисках, із затонованим склом задніх дверей та багажника. Очікувана вартість – 799 тисяч гривень.


Hyundai Tucson 2018


Пропозицій від постачальників чекає Андрушківська сільська рада. 27 березня 2018 року на Prozorro були опубліковані технічні вимоги до автомобіля: це має бути Suzuki Vitara, або еквівалент, прохідність якого придатна до експлуатації в сільській місцевості. Особливих вимог немає: оснащення – стандартне, комплектація – базова, але просять саме модель 2018 року. Очікувана вартість – 440 тисяч гривень.



Suzuki Vitara 2018

У Пулинської селищної ради вимоги дещо скромніші. На Prozorro з 2 квітня 2018 року рішення тендерної комісії очікує ТОВ «Автоцентр Планета-А», компанія з Кропивницького, яка з пропозицією 244 тисячі 400 гривень виграла тендер на продаж сільраді автомобілю Ravon R4з півторалітровим «атмосферним» двигуном та невеликими витратами палива. Особливих вимог у тендерній документації не вказано.



Ravon R4

14 березня 2018 року Глибочицька сільська рада опублікувала договір на купівлю автомобіля у ДП «Автоінвестстрой-Житомир» ТОВ «Девелопмент Макс ЛЛС». За 355 тисяч 530 гривень сільраді мають поставити CitroënC-Elysée.

Ця ж модель сподобалась і Лугинській селищній раді. 20 березня на Prozorro опубліковане повідомлення про намір укласти договірі з все тим же ДП «Автоінвестстрой-Житомир» ТОВ «Девелопмент Макс ЛЛС». Компанія має продати їм бюджетний седан марки Citroën за 365 тисяч 500 гривень.

«Автоінвестстрой-Житомир» - дочірнє підприємство ТОВ «Девелопмент Макс ЛЛС». Юридично засновник компанії – кіпрська фірма «РадолінТрейдінгЛімітед», кінцевий бенефіціарний власник теж кіпріот.



CitroënC-Elysée 2017

А ось Ємільчинська селищна рада 14 лютого 2018 року скасувала торги «через скорочення видатків». Закупити хотіли кроссовер Ford Kuga з дволітровим дизельним двигуном у комплектації Privilege. Очікувана вартість – 737 тисяч гривень. У тендерній документації: система безключового запуску двигуна, шкіряне оздоблення керма та важелю перемикання передач, регулювання водійського та пасажирських сидінь, мультимедійна система та інші «приємні дрібнички».



Ford Kuga

Як повідомляв Житомир.info, в липні 2017 року УСБУ майже за мільйон гривень купило пікап Toyota Hilux. В лютому цього року ДП «Житомирське лісове господарство» за результатами тендеру замовило ТОВ «Полісся Моторс Груп»два легкових автомобіля спеціального призначення на загальну суму 1,41 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автомобіль тендер аукціон ОТГ  
Матеріали по темі