Політика

Борислав Розенблат влаштував поїздку для житомирських школярів до Верховної Ради України

5 April 2018, 13:37

4 квітня учні ЗОШ №30 Житомира побували у Верховній Раді України. Поїздку для 25 обдарованих школярів організував народний депутат від Житомира Борислав Розенблат.

«Ми часто влаштовуємо такі екскурсії для маленьких житомирян. Стараємося повезти їх до Верховної Ради, коли йдуть пленарні засідання, щоби діти поспілкувалися з політиками, подивились як насправді депутати працюють, а не з телевізорів. Діти спілкуються з політиками, фотографуються, ставлять запитання про роботу депутатів, Уряду, Президента. Вже сьогодні ці діти переймається майбутнім України, цікавляться реформами, діяльністю Ради», - говорить Борислав Розенблат.

Президент ЗОШ №30 Анастасія Нікітчук ходить у 8-б клас, дівчинка любить історію і є переможцем низки конкурсів. Школярка каже, давно хотіла відвідати Верховну Раду.

«Враження від поїздки хороші, я хотіла тут побувати, ще минулого року мала сюди приїхати, але не склалось. Тепер я все побачила на власні очі, цікаво», - каже Анастасія.

Під час екскурсії школярі побували у кулуарах, сесійній залі Верховної Ради, дізнались про роботу депутатів, пообідали у парламентській їдальні та фотографувались.

«Все виявилось так, як я й уявляла. Правда, думала що зал величезний, але він насправді маленький такий, там, де засідають депутати. Мені сподобалась екскурсія та їжа у їдальні Верховної Ради. Я думала, що там щось не дуже, звичайна їдальня, як у школі, але там, як домашня їжа, смачно», - каже школярка Яна.

«Я сьогодні вперше був у Верховній Раді, мені сподобалась зала засідань, де депутати сидять, там дуже гарно, особливо оця велетенська люстра з кришталю. У майбутньому я не мрію стати депутатом, такого бажання нема. Я мрію піти в хімію, у науку, стати фармацевтом», - розповів про свої враження учень 9-а класу, Костянтин Влащенко.

Екскурсія до Верховної Ради стала винагородою для школярів, які брали участь у різноманітних конкурсах – історичних, наукових та творчих. Народний депутат України Борислав Розенблат підтримує талановитих школярів. Зокрема, Фонд родини Розенблат багато років поспіль проводить творчі конкурси для обдарованих дітей.

Прес-служба народного депутата Борислава Розенблата

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Розенблат Верховна Рада діти екскурсія  
Матеріали по темі