Фоторепортаж

Кольорові писанки, міні-зоопарк та козацькі забави на Михайлівській у Житомирі. Фоторепортаж

6 April 2018, 14:10

На Михайлівській у Житомирі триває святкування Великоднього тижня.

6 квітня на пішохідній вулиці працює міні-музей та міні-зоопарк, монтують атракціони та проходять козацькі розваги. Журі обирає кращі писанки серед усіх, представлених на Михайлівській. Вони говорять, що обрати дві дуже важко, бо усі вироби гарні та достойні перемоги.

«Роботи різні у плані виконання і різні в майстерності з художньої точки зору. Але роботи насправді дуже гарні, дуже цікаві, дуже теплі, святкові, і дуже важко визначитися, хто є найкращим. Винагорода переможцям дуже цікава. Два переможця у кожній з номінацій (розписування та декоративне мистецтво) поїдуть в Коломию, у музей писанки. Переможця визначимо сьогодні, а оголосимо 8 числа», - розповідає членкиня журі, викладачка художньої школи житомирської міської ради Олена Дубініна.

Організатори розповідають, що фактів пошкодження чи крадіжок писанок поки немає: на ніч їх прибирають з Михайлівської. Нагадаємо, минулого року з житомирського Великоднього ярмарку вкрали оксамитову мега-писанку.

Як повідомляв Житомир.info, на Великодньому ярмарку в Житомирі дозволили продавати вино, а місцевим майстрам - не платити пайову участь. У Великодню ніч містянам обіцяють маршрутки й електротранспорт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фоторепортаж Великдень Великодній ярмарок  
Матеріали по темі