Влада

Гундич хоче «підняти з колін» Житомирський облавтодор, але обіцяє не закривати очі на завищену вартість робіт

6 April 2018, 17:38

У 2018 році на експлуатаційне утримання місцевих доріг у Житомирській області передбачено у 4 рази більше коштів, ніж у минулому році. Проте до їх використання потрібно підходити розумно.

На цьому наголосив голова ОДА Ігор Гундич 6 квітня під час наради з керівниками районів, - поінформувала прес-служба ОДА.

«Маємо 166 мільйонів гривень на утримання місцевих доріг, але це не значить, що всі 166 млн грн ми маємо взяти і освоїти. Зрозуміло, що проблем багато, але все потрібно зробити з толком, підійти з розумом, щоб ці кошти використати ефективно», – зазначив Ігор Гундич.

Відповідно до підписаного управлінням дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА договору, займатися утриманням доріг буде ДП «Житомирський облавтодор».

«Я, як господар області, хочу підтримати наш облавтодор і підняти їх з колін, але це не значить, що я буду закривати очі на завищені ціни на матеріали чи паливо», – наголосив Ігор Гундич.

Нагадаємо, Житомирська ОДА та Житомирський облавтодор уклали договір на експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення загальною протяжністю 6 тис. 941,5 тис. км. З 1 квітня і до кінця 2018 року облавтодор утримуватиме дороги і отримає за це 166 млн 35,1 тис грн.

Як повідомляв Житомир.info, з 1 січня 2018 року автомобільні дороги загального користування місцевого значення передали в управлінням місцевим органам влади. 21 грудня 2017 року Житомирська обласна рада затвердила програмущодо ремонту доріг у 2018 році. До 1 квітня цього року за дороги у Житомирській області відповідала Служба автомобільних доріг.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Гундич облавтодор дорога  
Матеріали по темі