Влада

Житомирська поліція повідомляє, що під час Великодніх свят кількість зареєстрованих подій не збільшилася

9 April 2018, 14:14

Працівники поліції забезпечували безпеку громадян під час святкових богослужінь та продовжують опікуватися правопорядком під час інших масових заходів, що тривають нині у населених пунктах області.

Про це 9 квітня повідомляє прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«У ніч з 7 на 8 квітня у 669 храмах, розташованих у населених пунктах Житомирщини, відбулися Великодні богослужіння. Найбільш чисельні культові відправи відбулися у містах Житомирі, Коростені, Бердичеві та Новограді-Волинському. Упродовж цих днів на охорону громадського порядку залучалися 750 поліцейських. Ще майже 300 працівників поліції працювали на вулицях населених пунктів у складі піших та автопатрулів, забезпечуючи безпеку учасників дорожнього руху, запобігаючи крадіжкам та грабежам у громадських місцях, попереджаючи хуліганства, розпиття спиртного та інші правопорушення», - йдеться у повідомленні.

Під час релігійних заходів грубих порушень публічного порядку не було допущено. Загальна кількість зареєстрованих подій за ці дні, у порівнянні з буденними, не збільшилася.

Як повідомляв Житомир.info, напередодні Великодня ГУНП інформувало, що правопорядок у Житомирській області забезпечуватимуть понад 1000 поліцейських.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ГУНП Великдень  
Матеріали по темі