Влада

Державний кадастровий реєстратор Житомирського району купила квартиру, яка коштує в 10 разів більше її річної зарплати

10 April 2018, 11:27

Державний кадастровий реєстратор міськрайонного управління у Житомирському районі та місті Житомирі головного управління Держгеокадастру у Житомирській області Вікторія Вишневська купила квартиру за 623 тис. 731 грн.

Повідомлення про суттєві зміни у майновому стані вона оприлюднила 11 березня.

Зазначається, що 5 березня цього року Вікторія Вишневська стала власницею квартири в Житомирському районі загальною площею 69,1 кв.м., яку купила у ТОВ «Артхаус груп».

У декларації державного кадастрового реєстратора за 2017 рік вказані лише дві зарплати «за основним місцем роботи»: в Київській обласній філії державного підприємства «Центр державного земельного кадастру» – 10 тис. 640 грн; в головному управлінні Держгеокадастру у Житомирській області – 53 тис. 968 грн.

Будь-яка інша інформація в декларації Вікторії Вишневської відсутня.

В березні 2017 року вона була кандидатом на посаду державного кадастрового реєстратора відділу у Житомирському районі та оприлюднювала декларацію за 2016 рік, в якій теж було вказано лише дві зарплати, отримані в ДП «Центр ДЗК» - 17 тис. 953 грн та 11 тис. 43 грн.

У 2016 році Вікторія Вишневська проживала в селі Красівка Бердичівського району, у 2017 місце її проживання – село Оліївка Житомирського району.

Нагадаємо, ТОВ «Артхаус груп» будує багатоповерхівки на околиці Житомира, недалеко від перехрестя вулиці Покровської та проспекту Незалежності, але це вже територія Оліівської сільради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: квартира декларація держреєстратор Держгеокадастр  
Матеріали по темі