Влада

У Житомирській області за порушення вимог пожежної безпеки притягнули до відповідальності 56 керівників закладів

12 April 2018, 12:22

З 2 квітня працівники управління ДСНС України у Житомирській області розпочали перевірки об’єктів з масовим перебуванням людей – стан техногенної та пожежної безпеки перевірили у 57 закладах.

Про це повідомляє управління ДСНС України у Житомирській області, – пише сайт ОДА.

«Станом на 11 квітня 2018 року проведено позапланові перевірки стану техногенної та пожежної безпеки 57 закладів. З них – 44 дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади, 13 торговельних підприємств (торговельні центри, багатофункціональні будинки і комплекси), культурно-видовищні та дозвіллєві заклади. За порушення вимог пожежної безпеки до адміністративної відповідальності притягнуто 56 керівників закладів та відповідальних посадових осіб, до Житомирського окружного адміністративного суду 2 позовні заяви на призупинення експлуатації об’єктів», – йдеться у повідомленні.

Перевірки проводили 78 працівників управління ДСНС.

Загалом перевіркам на Житомирщині підлягають 1420 об’єктів: 172 торговельні центри, 42 лікувальні заклади та 1 тис. 2006 шкіл і дитячих садків.

Нагадаємо, 11 квітня голова ДСНС розповів про перші результати перевірок ТРЦ та дивні дзвінки з пропозиціями «порєшать».

Як повідомляв Житомир.info, 7 квітня у ТРЦ «Оноре де Бальзак» в місті Бердичів евакуювали близько 350 відвідувачів через задимлення у вентиляційній шахті.

28 березня 2018 року прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив провести масштабні перевірки торговельних центрів України після пожежі в російському місті Кемерово.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа заклади  
Матеріали по темі