Події

У Житомирській області ділки намагалися поновити гральний бізнес, який вже «закривали» правоохоронці

12 April 2018, 13:29

Коростишівська місцева прокуратура припинила незаконну діяльність трьох гральних закладів, до того ж, у Малині та Радомишлі - заново організованих на «старих» місцях.

Про це 12 квітня інформує прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Цього разу Коростишівська місцева прокуратура спільно з працівниками Коростишівського відділу поліції та місцевих відділень припинила нелегальний гральний бізнес у Коростишеві, а також у Радомишлі та Малині, де ділки намагалися поновити повторно, після раніше проведених обшуків та вилученого обладнання. Зокрема, у середу, 11 квітня 2018 року, працівниками прокуратури та поліції, під час санкціонованого обшуку у приміщенні незаконно функціонуючого грального закладу, що у Коростишеві, вилучено 11 одиниць комп’ютерної техніки, відеореєстратор, 7 жорстких дисків, 3 флеш-накопичувачі та готівкові кошти. Крім цього, у вівторок, 10 квітня 2018 року, проведено санкціонований обшук у приміщенні грального закладу, розташованого у приватному будинку, що у м. Радомишль, та вилучено 4 одиниці комп’ютерної техніки. Саме у цьому приміщенні у жовтні минулого року вилучено 4 гральні автомати, 11 комп’ютерів, документацію та інші технічні пристрої, які використовувалися для організації незаконної діяльності», - йдеться у повідомленні.

За інформацією прокуратури, аналогічний обшук, також на підставі ухвали слідчого судді, проведено у приміщенні грального закладу, що у Малині, та вилучено 4 системні блоки, монітори, флеш-накопичувач та роутер, які використовувалися для протиправної організації грального бізнесу.

«Під час обшуку, проведеного наприкінці минулого року у цьому ж приміщенні, правоохоронці вилучили значно більшу кількість обладнання: 15 одиниць комп’ютерної техніки, стільки ж флеш-накопичувачів, термопринтер, відеореєстротор, 7 камер спостереження, іншу техніку та документацію із записами про нелегальний бізнес. Досудове розслідування у кримінальних провадженнях за ст. 203-2 КК України проводять, відповідно, Коростишівський відділ поліції, а також Радомишльське та Малинське відділення поліції. Процесуальне керівництво здійснює Коростишівська місцева прокуратура. За погодженням із місцевою прокуратурою, до суду подано клопотання про накладення арешту на вилучене майно, яке, як і попередньо вилучене, буде відправлено для проведення комп’ютерно-технічної експертизи до спеціальної установи», - зазначили у прес-службі прокуратури.

Як повідомляв Житомир.info, у Новограді-Волинському правоохоронці припинили незаконний гральний бізнес, який організував харків’янин в однокімнатній квартирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прокуратура Малин Коростишів Радомишль гральний бізнес  
Матеріали по темі