Фоторепортаж

​Небесні тіла, астронавти й інопланетяни на «космічній» виставці учнівських робіт у Житомирі. Фоторепортаж

13 April 2018, 14:13

13 квітня у рамках відзначення Дня космонавтики у Житомирі відкрилася 18-та обласна виставка-конкурс «Космічні фантазії», яка триватиме два дні.

Виставка проходить у приміщенні комунального позашкільного закладу «Житомирський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді».

Організаторами конкурсу є, зокрема, Житомирська міськрада, ОДА та Житомирський музей космонавтики. Роботи учасників відтворюють реальні космічні явища та події, фантастичні сюжети та образи, уявлення школярів про космічні процеси у Всесвіті, розвиток Землі, інопланетних систем та позаземних цивілізацій.

Паралельно з дитячою виставкою у коридорах центру експонується виставка тематичних робіт житомирського художника Василя Сірика, який нині разом з сином живе в родовому помісті у Пулинському районі Житомирської області.

Переможців визначатимуть у двох вікових категоріях (6-12 років, 13-18 років) та двох номінаціях: образотворче мистецтв та декоративно-прикладне мистецтво.

Нагадаємо, до Дня космонавтики в центрі Житомира встановили «дерево космічних бажань», а зранку 12 квітня біля пам’ятника Сергія Корольова чиновники покладали квіти, а діти танцювали в космічних костюмах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: космос виставка  
Матеріали по темі