Події

У селі Житомирського району стався витік газоліну, поліція проводить розслідування

14 April 2018, 09:20

12 квітня у селі Дубовець Житомирського району, на території Березівської сільської ради, стався витік невідомої речовини (ймовірно газоліну) з однієї з ємностей під час їх транспортування та розвантаження.

Про це повідомляє сайт Житомирської райдержадміністрації.

«За попередніми даними, витік стався внаслідок необережного транспортування небезпечної речовини представниками фірми ДП «Грінмаш», яка займається розробкою нестандартного устаткування. Компанія здійснювала перевезення ємностей на замовлення одного з приватних підприємців», - йдеться у повідомленні.

Представниками районної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій того ж дня здійснений виїзд на місце з метою огляду місця події із залученням представників Житомирського РВ Управління ДСНС України у Житомирській області, Житомирського районного управління головного Управління Держпродспоживслужби в Житомирській області, ДУ «Житомирський лабораторний центр МОЗ України». Останнім проведені відповідні дії щодо відбору проб повітря та дослідження невідомої речовини.

«За результатами вищезазначених досліджень встановлено: вміст пропану, бутану в атмосферному повітрі в місцях відбору зразків, не перевищує гранично допустимих концентрацій. За фактом події у с. Дубовець поліцією відкрите кримінальне провадження. Справу порушено за статтею 241 Кримінального кодексу України (забруднення атмосферного повітря), слідчі дії наразі тривають», - інформує РДА.

ТОВ «ДП «Грінмаш» зареєстроване в Києві і зараз знаходиться в стані припинення, Пhttps://ca.ligazakon.net/document/36947825/dossierідприємство займається діяльністю у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: газолін Житомирський район  
Матеріали по темі