Місто

У Житомирі вперше транслювали гру ФК «Полісся» з великого екрану на Михайлівській

15 April 2018, 16:25

В неділю, 15 квітня, на Михайлівській у центрі Житомира вперше облаштували фан-зону для перегляду на великому екрані прямої трансляції гри ФК «Полісся» та ФК «Львів», яка проходить в Обухові Київської області. Такий собі «острів спорту» з м’якими кріслами, стільцями та десятками глядачів. З-поміж останніх, як вболівальники – початківці, так і затяті фанати футболу й власне ФК «Полісся». Вболівальники діляться: така фан-зона у центрі міста їм до душі. До того ж, за годину до перегляду організатори заходу влаштували флешмоб на підтримку житомирських гравців та розіграш брендованих подарунків із логотипом клубу.


«Просто гра буде в Обухові і туди не всі можуть поїхати, а тут можна прийти, подивитись. Та й ще такий флешмоб прикольний і розіграш подарунків. Дуже подобається. Вболіваймо разом за ФК «Полісся», - говорить Ілля Мілорусов.

«Завжди спортивно підтримую ФК «Полісся» і стараюсь відвідувати кожен матч. Я фанат. Потрібно завжди організовувати такі заходи, щоб люди знали, збиралися, щоб підтримували свій клуб», - каже Максим.

Облаштовувати фан-зону в центрі міста для перегляду матчів за участю ФК «Полісся» може увійти в традицію, - зауважує начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірина Ковальчук.

«Ми вирішили спробувати зробити таку невеличку фан-зону, вона утворилася буквально за два дні. Побачимо, якщо житомирянам сподобається – зробимо це традицією. Тому що всі розуміють, що житомиряни здебільшого грають не в Житомирі, домашніх матчів тут не буде (поки не завершать реконструкцію стадіону – ред.) і для того, щоб всі пам’ятали, що ФК «Полісся» є, що вони грають у професійній лізі, ми зробили такий острів спорту, де можна сьогодні повболівати і подивитися у прямій трансляції, наживо гру», - розповідає Ірина Ковальчук.

Нагадаємо, Житомир.info веде пряму трансляцію матчу ФК «Полісся» - ФК «Львів».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол ФК "Полісся" фан-зона вул.Михайлівська Ковальчук вболівальники  
Матеріали по темі